Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ο Θάνατος της λογικής

Θα μπορούσα να γελάω για πολύ καιρό αν αυτά που ζούμε ήταν κάποια ταινία χολιγουντιανή κατα προτίμηση,παρωδία.Με θέμα την συνολική κατάρρευση μιας ολόκληρης κοινωνίας σε πρωτόγνωρα ιστορικά χαμηλά και με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Δέν θα ασχοληθώ με την ευθύνη του καθενός που ανέβασε στην εξουσία επικίνδυνα,ανήθικα,άπληστα αλαζονικά ανθρωπάκια στην σημερινή κυβέρνηση.Αυτά οφείλουν όμως να λογοδοτήσουν για τον τρόπο που κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι τους βρίσκουν ώς καταφύγιο απο τον πανικό που οι ίδιοι τους δημιούργησαν.

Είναι ασυγχώρητο,απαράδεκτο και πέρα για πέρα απάνθρωπο αυτό που συντελείται εις βάρος των Ελλήνων εν έτη 2013.Δέν τολμώ να μιλήσω για έγκλημα πλέον μιας και το έγκλημα έγινε,το θύμα δολοφονήθηκε.Αυτό που ζούμε τώρα είναι η σκύλευση του.

Αφού ρήμαξαν την ψυχική υγεία των ανθρώπων,τώρα ρημάζουν την νοημοσύνη τους.Θέλουν να πειστούμε με κάθε τρόπο οτι δέν υπάρχει επιστροφή στην ανθρωπιά μας.Οτι γίναμε ζούγκλα μία και για πάντα.

Όταν η παντελής έλλειψη δικαιοσύνης κρατάει δίχως κάν κατηγορητήριο για χρόνια ανθρώπους με αγάπη για την ελευθερία και την πραγματική δικαιοσύνη.

Όταν αδιαφορεί να ελέγξει αφάνταστα τρομακτικές καταγγελίες για υπεξαιρέσεις κοινοτικών χρημάτων απο πολιτικούς ακόμη και σήμερα,στην |"κρίση".

Όταν δέν προφυλακίζει σεσημασμένους εγκληματίες.

Όταν συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ δηλώνει στον αέρα οτι οι αστυνομικοί είναι χρυσή αυγή και μάλιστα κάνουν τα στραβά μάτια σε εγκληματικές ενέργειες των ιδεολογικών τους συντρόφων και είναι ακόμη στη δουλεία του.

Όταν ο "αριστερός" ηγέτης της "αριστερής" αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει οτι έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και τάσσεται στο πλευρό των προλετάριων αστυνομικών.

Όταν η λογική πάει περίπατο....

Ο μεσος Έλληνας δουλεύοντας για το πολύ 500 μηνιαίως ευρώ και πρέπει να συντηρήσει 3μελή οικογένεια διαλέγει ανάμεσα στις επιλογές που του ετέθησαν απο τα ρουφιανομίντια
Α.Να κυνηγήσει Πακιστανούς.
Β.Να ψηφίσει αυτούς που μέχρι χθες κυβερνούσαν γιατί δέν θέλει να ξέρει τι θα γίνει αν δοκιμάσει κάνας άλλος.
Γ.Να ψηφίσει τους άλλους και να περιμένει στον καναπέ του αν θα κάνουν κάτι διαφορετικό απο τους προηγούμενους.
Δ.Να αυτοκτονήσει.

Η επιλογή να κάψει το μπουρδελάκι τους και να τους στείλει στη φυλακή μία για πάντα δέν τίθεται πουθενά ώς επιλογή.

Όλο αυτό εμένα έχει το σχήμα μίας φράσης.Ο θάνατος της λογικής.

Είτε το θέλουμε είτε όχι,εμείς είμαστε οι ρυθμιστές της μοίρας μας.Αρκεί να βάλουμε επιτέλους το κεφάλι μας σε λειτουργία.

Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει.Καληνύχτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου