Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Αντώνηss and the gang

O Aντώνηss έθεσε ευθέως το ζήτημα της πίστης στο θεό στον Τσίπρα στριμόχνωντας τον στα σχοινιά. Μετά την ομολογουμένως πολύ πετυχημένη πρωθυπουργία του η οποία κατα βάση κινήθηκε από τη συνομιλία του ίδιου με τον θεό, θεωρεί και σωστά ότι θα ήταν θανάσιμο αμάρτημα εφάμιλλο της απληστίας και της αλαζονείας(με τα οποία ο Αντώνηss μας δεν έχει καμία σχέση, τυχαία μου ήρθαν στο μυαλό)να επιτρέψει σε κάποιον άπιστο να καθίσει στον πρωθυπουργικό θώκο.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες για την στάση που θα κρατήσουν οι πνευματικοί πατεράδες της χώρας Άνθιμος και Πειραιώς. Λέγεται ότι ο Άνθιμος θα ζητήσει από τον Τσίπρα ξεκάθαρη δήλωση μεταναστευτικών φρονημάτων και πιο συγκεκριμένα θα απαιτήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποτάξει τον όρο μετανάστες και εφ εξής να χρησιμοποιεί τους όρους "γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες" και "αραπάδες του κερατά". Ταυτόχρονα ο Πειραιώς με μία κίνηση ματ θα φέρει στην Κουμουνδούρου κίνηση υπογεγραμμένη από το ποίμνιο με τίτλο "Κανείς βρωμόπουστας με σύμφωνο συμβίωσης" καθώς ετοιμάζεται να επανιδρύσει την ιερά εξέταση Πειραιώς και περιχώρων. 

Κλήρος και πολίτες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την πολιτική αρένα της χώρας αναμένοντας να δουν ποιος θα κερδίσει για να ξέρουν με ποιανού το μέρος θα πάνε. Σαφώς είναι γοητευτική η ιδέα να παραμείνει ο Αντώνηss και η συμμορία του στην κυβέρνηση προκειμένου να μην μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές. Το πρόβλημα είναι όμως ότι σύντομα ο Αντώνηss και όποιος κινείται στα πέριξ θα είναι στη φυλακή αφού θα τον πετάξουν αμέσως μόλις κάνει την δουλειά που θέλουν οι πραγματικοί μας κυβερνήτες. Αυτή η σκέψη δεν αρέσει στους νοικοκυραίους που είναι γεννημένοι Ελληναράδες νικητές και πλέον αρχίζουν να βλέπουν με άλλο μάτι τον ΣΥΡΙΖΑ που σε λίγο θα είναι ο μόνος που θα μπορεί να τους εξασφαλίσει μια θέση στο δημόσιο.

Αγόρια και κορίτσια αν υπάρχει θεός έχει σίγουρα αποστρέψει το βλέμμα του απο την Ελλάδα. 

Είμαστε μόνοι μας με πρωθυπουργό έναν ημίτρελο με παραλήρημα μεγαλείου. Βοήθεια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου