Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Εθνική Ελλάδος γεια σου

Παρά την ήττα μας και λόγω της παλικαρίσιας προσπάθειας της Εθνικής μας ο νέος Υπουργός Στουρνάρας που δεν θυμάμαι το όνομα του, αποφάσισε να μοιράσει στα σώματα ασφαλείας που είναι οι μοναδικοί γνήσιοι Έλληνες άλλα 500 ευρά από το πρωτογενές πλεόνασμα. Για αυτό το λόγο τηλεφώνησε στον Βασίλη Κικίλια να τον ενημερώσει για τις διαδικασίες ενώ του διευκρίνισε σαφώς να ασχοληθεί με τα δικά του σώματα και όχι με το λιμενικό το οποίο ανήκει σε άλλο Υπουργείο αλλά ο Βασίλης δεν το ξέρει γιατί είναι ψηλός και τα σχετικά έγγραφα βρίσκονται στα χαμηλά ράφια.

Εν τω μεταξύ μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στο κυβερνητικό επιτελείο το πως κατάφεραν ένα μάτσο ρουφιάνοι της ΝΕΡΙΤ να φτάσουν να μεταδίδουν το Mundial ως τώρα. Φαίνεται ότι η Ελλαδάρα έχει προχωρήσει και οι πρόσφατες εποχές της ΥΕΝΕΔ όπου η μόνη απαίτηση που είχαν οι δικτάτορες από τους υπαλληλίσκους τους ήταν να εξομοιώσουν το δικό τους ανύπαρκτο IQ με αυτό των τηλεθεατών, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Έντονη φαίνεται να είναι η αντίδραση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής εξ αιτίας της συμμετοχής του Χολέμπα στην Εθνική ομάδα και αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην πτώση της κυβέρνησης. Η επιστημονική επιτροπή της συμμορίας διαπίστωσε ότι το επίπεδο μελανίνης του Χολέμπα είναι πάνω από τα επιτρεπτά όρια της φυλής μας, όπως αυτά ορίζονται από τον κατα έναν ολόκληρο τόνο προς το πιο ανοιχτό χρώμα του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου. Η συμμορία θα συσκεφθεί για το πώς θα κινηθεί αν και μέχρι στιγμής το σενάριο που επικρατεί είναι να πάνε για μπάνια, πιτόγυρα, να πηδήξουν καμιά γκόμενα και βλέπουμε.

Τέλος μετά από εντολή Σαμαρά το αγώνισμα που μας εκπροσώπησε η Εθνική στο Mundial της Βραζιλίας θα λέγεται ποδόσφαιρο και έτσι θα μπορούμε κι εμείς για μια φορά να λέμε ότι παίξαμε μπάλα.


Υ.Γ: Το μοναδικό πέναλτι της Κόστα Ρίκα που πήγε στη δεξιά πλευρά εκτελέστηκε την μοναδική φορά που ο Καρνέζης δεν έπεσε δεξιά. Αλλά δεν θα του κρατήσω κακία γιατί είμαι Παναθηναϊκός. Μάλλον είχε λουμπάγκο το παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου